Polise saldırı !

>> вторник, 8 юни 2010 г.

DHA/A.A


Küçükçekmece'de polis servis aracına yönelik bombalı saldırıda 15 polis yaralandı.

OLAY YERİNDEN FOTOĞRAFLAR

İŞTE OLAY YERİNDEN GÖRÜNTÜLER / WEB TV

Alınan bilgiye göre, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne ait servis otobüsünün Halkalı Bezirganbaşı mevkisindeki Mehmet Akif Ersoy Hastanesinin önünden geçişi sırasında bomba patlatıldı.

Patlama sonucu, ilk belirlemelere göre, servis aracında bulunan polislerden 15 kişi yaralandı.

Yaralılar, ambulanslar ve özel araçlara çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Yaralıların kimliklerinin belirlenmesine çalışıldığı bildirildi.

ÇAPKIN: "OLAYI ARAŞTIRIYORUZ"

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, saldırıda 15 polisin hafif yaralandığını, olayla ilgili araştırmanın devam ettiğini bildirdi.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne ait servis otobüsünün Halkalı Bezirganbaşı mevkisindeki bombalı saldırıyla ilgili olarak açıklamada bulunan Çapkın, “Bir patlama bu. Servis minibüsü geçerken yolun kenarına konulmuş ve patlatılmış bir bomba. Öyle görünüyor. Uzaktan kumandalı olabilir” dedi.

Araştırmalarının devam ettiğini belirten Çapkın, “15 arkadaşımız hafif yaralı. Olayı araştırıyoruz. Konu bu şekilde. Şu anda olayın failleriyle ilgili bilgi yok, çalışıp bulacağız” diye konuştu.

Bu arada, patlama sırasında olay yerinden geçerken hafif yaralanan 2 vatandaşın Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ayakta tedavi edildiği öğrenildi.

Çevredeki hastanelerde başka yaralı bulunup bulunmadığının araştırıldığı bildirildi.

HAYATİ TEHLİKELERİ YOK

Bombalı saldırıda yaralanan 15 polis memurunun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne ait servis otobüsüne düzenlenen bombalı saldırıda yaralanan polis memurları Bakırköy Dr.Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Özel Kent Hastanesine kaldırıldı.

Bakırköy Dr.Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan polis memurları Kadir Turan ve Asiye Özçelik ile Özel Kent Hastanesine kaldırılan Tahir Aydın, Serhat Yaman, Nazmi Gül ve Cem Ali Tok'un ayakta tedavi edildikleri öğrenildi.

Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bulunan 8 polis memurunun sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.


http://www.hurriyet.com.tr /

Публикуване на коментар

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP