Çıplaklar oteline onay !

>> сряда, 28 април 2010 г.

Çıplaklar oteline onay !

Datça’da 1 Mayıs’tan itibaren dünya çıplaklarına kapılarını açacak olan otelin kentin tanıtımına katkıda bulunacağını belirten Datçalılar, “Kapalı bir alanda insanların çıplak olarak havuza girmesinin ne gibi bir sakıncası olabilir?” diyor

00:04 | 27 Nisan 2010


MEHMET ÇİL Muğla DHA


Muğla’nın Datça ilçesinde bu sezon hizmete girecek olan Türkiye’nin ilk “çıplaklar oteli”ne yöre halkından destek geldi. İlçe merkezine 15 kilometre uzaklıkta 14 dönümlük alanda kurulan ve 1 Mayıs’tan itibaren dünya çıplaklarına kapılarını açacak olan Adaburnu Gölmar Otel’in Datça’nın tanıtımına katkıda bulunacağı belirtildi.
Çıplaklar otelinin yurtdışındaki acentelikleri için,
Almanya, İngiltere, Hollanda, Fransa, İtalya, Norveç, İsviçre, Rusya ve İsrail’in ardından ABD’den bir firma ile de anlaşma sağlandı. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyesi Selma Ünal (41), Özel Çevre Koruma Bölgesi olan Datça’da yatak kapasitesinin ve kitle turizminin yaygınlaştırılmasının imkânsız olduğunu belirterek, “Böyle bir ortamda, bir otelimizin nüdist otel konseptine geçiş yapması son derece akılcı bir girişim. Datça’ya ekstradan turist kazandıracaksa alkışlanacak bir olaydır” dedi.

Çeşitliliğin ilk halkası
Otelinin proje mimar Abdullah İşcanı, “Otelin gerek Datça’ya gerek Türkiye’ye her açıdan katkılarının olacağı kuşkusuzdur. Turizm hareketliliği tek düze olmaz. Çıplaklar oteli bu çeşitliliğin sadece bir halkasıdır. Dilerim bu halkaların sayısı artar” diye konuştu. Datçalılar çıplaklar oteli için şunları söyledi:

Yunanistan pazarlıyor
Kuyumcu Polat Tunçer (37): Yunan adaları nüdist oteller vasıtasıyla dünyanın pek çok ülkesinden turist çekiyor. Türkiye’nin de bu pazardan artık pay alması gerekiyor.
Esnaf Hasan Çine (32): Çıplaklık hayatın gerçeğidir. Kapalı bir alanda insanların çıplak olarak havuza girmesinin ne gibi sakıncası olabilir?
Berber Recep Kara (41): Datça’nın açılımı olarak görüyoruz. İnsanların siyah ya da beyaz, yaşlı ya da genç olmasının fark etmeyeceği gibi, kendilerine ayrılan bir otelde giyinik ya da çıplak olması da fark etmez. Önemli olan Datça’ya gelecek olan turist sayısının artmasıdır.
Emekli Orhan Gönül (57): Yıllarca çalıştığım Almanya’da çıplaklar oteli vardı. Bana hiçbir zararı olmadı. Kapalı ortamda olması koşuluyla, çıplaklar otelini desteklerim.

Публикуване на коментар

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP