İstifa kararını eşiyle almış !

>> понеделник, 10 май 2010 г.


CHP Sözcüsü Mustafa Özyürek, Genel Başkanlıktan istifa eden Deniz Baykal'ın 22-23 Mayıs'ta yapılacak kurultaya katılmayacağını söyledi. Partililerin alkış ve gözyaşları arasında uğurlanan Baykal, evinde dinlenmeye çekildi. Baykal'ın istifa kararını eşiyle birlikte aldığı öğrenildi.

BAYKAL GÖZYAŞLARI ARASINDA İSTİFA ETTİ / Foto Galeri

BAYKAL BÖYLE İSTİFA ETTİ / WEB TV

İŞTE BAYKAL'IN KONUŞMASININ TAMAMI / WEB TV

PARTİDEN ALKIŞ VE GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI/ WEB TV

FETHULLAH GÜLEN'E BÖYLE TEŞEKKÜR ETTİ / WEB TV

Genel Başkanlıktan istifa eden Deniz Baykal, partiden alkış ve gözyaşları arasında parti genel merkezinden uğurlandı. Partililer, Baykal'ı uğurlarken ''İnadına Baykal, inadına sol'' ve ''Türkiye seninle gurur duyuyor'' sloganları attı.CHP'de Baykal'ın yerine Onur Öymen'in adı geçiyor.

CHP MYK toplandı

CHP MYK, istifa eden Baykal'ın yerine vekalet edecek ismi belirlemek için toplandı. Partide Baykal'ın yerine Onur Öymen'in başkanvekilliği için adı geçiyor. Öymen, ''MYK'da durum değerlendirmesi yapacağız'' dedi.

Baykal evinde dinlenmeye çekildi

Baykal, kendisine eşlik eden partililerin bulunduğu araçlarla Beysukent'teki Angora Evleri'nde bulunan konutuna gitti.

CHP Genel Sekreteri Önder Sav da Baykal'ın konutunda bulunuyor.

Partililer, Baykal'ın evinin önünde bekliyor.

İstifa kararını eşiyle almış

CHP İZMİR İL TEŞKİLATI ŞOKTA / Foto Galeri

/_np/6823/10556823.jpgCHP İzmir İl Başkanı Ekrem Bulgun, Baykal'ın istifasını eşiyle birlikte düşündüğünü belirterek, “Sayın Baykal'ın eşiyle de konuştum. Kesin kararlı olduklarını söylediler. 40 yıllık bir yıldız bugün siyaset sahnesinden kaymıştır” dedi.

Kaset olayının ardından Baykal'ı aradığını ve kendisine Ankara'ya gelmek istediğini söylediğini anlatan Bulgun, “(Acele etmeyin birkaç gün düşüneceğim) demişti. Demek ki; istifayı düşünmüş, eşiyle düşünmüşler. Çünkü eşiyle de konuştum. Kesin kararlı olduğunu söylediler. Yapacak bir şey yok. MYK'nın alacağı kararlara saygılıyız” diye konuştu.

http://www.hurriyet.com.tr

Публикуване на коментар

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP